Hedefimiz, yüksek teknoloji ve verimlilik ile mutlak müşteri memnuniyetidir.

0+
BİTİRİLEN PROJE SAYISI
0+
ÇALIŞILAN PARTNER SAYISI
0%
MEMNUN MÜŞTERİLER!
0
BİRLİKTE ÇALIŞILAN ÜLKE SAYISI
0+
REFERANS SAYISI

Hakkımızda
 

Yenilikçi ve evrensel bir bakış açısıyla, “Tınaztepe Elektrik Mühendislik” 1987 yılında kuruldu. Firmamız; Yönetimden iş disiplinine, teknolojiden insan kaynaklarına kadar tüm departmanlara uygulanan Sürekli İlerleme” vizyonu sayesinde yüksek performans ve ivme kazanmıştır.

Kuruluşundan bugüne kadar Tınaztepe Elektrik Mühendislik birçok prestijli, teknolojik projeye imzasını atmıştır. Tınaztepe Elektrik Mühendislik; Kuruluşundan bu yana, tek bir kaynaktan farklı hizmetler sunmanın yanı sıra, Otomasyon ve Elektromekanik proje taahhüt hizmetleri ile gerçekleştirdiği projelerin yüksek performanslı işleyişini sağlayarak sektörünün öncülerinden biri haline gelmiştir.

Operasyon ve Bakım ekiplerimiz bugüne kadar gerçekleştirilen işler ile birlikte ülkemize modern operasyon konseptini tanıtmıştır.
Ayrıca firmamız, bölgemizdeki imalat ve montaj işlerindeki başarısını yurt dışındaki projelerine taşımıştır.

Değerlerimiz
 

Tüm projelerimizde hızlı, kaliteli ve doğru hizmet sunmanın önemine inanıyoruz.

Başından sonuna kadar izlenen profesyonel ve doğru iş ahlakımız sayesinde tüm iş ortaklarımızda, Tınaztepe Elektrik. Mühendislik her zaman işini doğru ve kaliteli yapar kanısı oluşmuştur.

Yenilik
 

Projelerimizi gerçekleştirirken hayata ve dünyamıza değer katacak yeniliklere odaklanıyoruz.

Elimizden gelen çaba ve gayret ile becerilerimizi birleştirerek yapmış olduğumuz işlerde farklılıklar yaratmaya çalışıyoruz.

Misyonumuz
 

Teknolojiyi ve değişen koşulları yakından takip etmek ve insan hayatını kolaylaştıran mevcut çözümleri uygulamak dışında, uluslararası standartlarda yeni çözümler geliştirerek ve tasarlayarak bunları hayata geçirmeyi hedeflemektir.

Misyonumuzu gerçekleştirirken bunları doğru bir şekilde yapmak ve güvenilir bir mühendislik ortağı olarak taahhütlerimizi yerine getirmektir.

Ekip Dayanışması
 

Tüm görevlerimizi ve taahhütlerimizi başarılı ve zamanında bitiriyoruz, dinamik bir ekibin parçası olma sorumluluğunu her zaman hissediyor ve başarının mutluluğunu paylaşıyoruz.

Profesyonel ekibimiz üretim ve montajları yüksek standartlarda gerçekleştirmekte ve üretim faaliyetlerini zamanında, mükemmel kalite ve yüksek standartlara göre tamamlamaktadır.

Fatih TINAZTEPE

Bizi Arayın!

+90 232 449 11 65